Ne gasiti pe: Strada Eroilor nr 5 Bistrita
Sunati-ne la 0754 078 800 0744 605 044
Ne puteti scrie la: rosu_tour@yahoo.com

Pelerinaj Israel

 cultură, istorie, credință, o călătorie fascinantă pe urmele
Domnului Isus în Israel – 26 octombrie/1 noiembrie

Ziua 1

Întâlnire la Aeroportul Internațional Otopeni  Henri Coandă, cu conducătorul de grup din partea agenției. Îmbarcare cursă EL AL  Bucuresti.

La sosirea în Tel Aviv vom fi transferați  cu autocar spre Ierusalim. Vom face un tur panoramic, apoi vom vizita Zidul Plângerii.

 

Ne îndreptăm spre Betleem, la hotelul Grand Park – 4*, unde vom lua cina și ne vom caza.

 

Ziua 2

Azi vom merge spre Ierusalim, iar în prima parte a zilei vom vizita Muzeul Israel, unde sunt păstrate manuscrisele de la Marea Moartă, și tot aici vom putea vedea cea mai veche Biblie în limba ebraică.

Continuăm vizita cu Muzeul Yad Vashem, memorialul oficial al victimelor evreiești ale Holocaustului, apoi ne vom îndrepta spre Institutul Templului, a cărei lucrare se referă la istoria trecutului Sfântului Templu, o înțelegere a zilelor noastre și promisiunea divină a viitorului Israelului.

Ziua 3 

În această dimineață vom participa la o întâlnire autentică a evreilor mesianici, apoi vom merge în Grădina Mormântului, cu posibilitate de a lua Cina Domnului.

Ne îndreptăm apoi spre Betleem, și începem vizita la Herodion, fortăreața construită de Irod cel Mare, pe cel mai înalt deal din deșertul iudeic. Este unul din cele mai fascinante situri din Țara Sfântă.

Apoi, vom vizita Biserica Nativității , care, conform tradiției, este construită pe locul ieslei unde s-a născut Isus.

Cina și cazarea la hotel în Betleem.

Ziua 4 

După micul dejun vom merge spre Ierusalim, unde vom urca pe Muntele Templului,cel mai sfânt loc în iudaism, și  al treilea loc sfânt pentru musulmani, după Mecca și Medina.  Vom vedea si moscheea Al Aqsa, cea mai mare din Ierusalim, și Dome of the Rock, o capodoperă a arhitecturii islamice.

Apoi vom vizita Muntele Sionului, Foișorul ”Cina cea de taină” – locul primei biserici creștine din lume, si mormântul Regelui David.

Din Ierusalim ne vom îndrepta spre Marea Moartă, și vom intra în orașul Ierihon, cel mai vechi oraș din lume. Vom vedea și Muntele Carantania, muntele unde Isus a fost ispitit de diavol, apoi coborâm -400 m, și ajungem la Qumran, unde au fost găsite manuscrisele de la Marea Moartă.

După vizita la Qumran vom vedea locul original de botez de la Iordan.

Continuăm călătoria spre Galileea, urcând pe valea Iordanului.

Cina și cazarea la hotel Royal Plaza – 4* în Tiberias.

 

Ziua 5 
Vom începe ziua cu vizitarea Muntelui Tabor, muntele schimbării la față, apoi ne deplasăm spre Nazareth, unde vom vizita Nazareth Village, o fermă și un sat din secolul I, care prezintă viața, timpul și învățăturile lui Isus. Două mii de ani după nașterea lui Isus, satul Nazareth a deschis porțile vizitatorilor. Nazareth Village este situat pe un loc neatins și neschimbat de la vremea lui Isus.

După Nazareth Village, ne îndreptăm spre Megiddo, situat în Valea Izreel, care, în literatura creștină este idintificat ca locul bătăliei finale la sfârșitul timpului, cunoscut sub numele de Armaghedon, și menționat în Noul Testament în Apocalipsa 16 : 16.Continuăm pelerinajul spre Marea Galileii, unde vom vedea orașul Capernaum, oraș denumit și cetatea Domnului, locul unde Isus a predicat, și casa lui Petru.Vom vizita Tabgha, locul înmulțirii, și Muntele Fericirilor, și ne vom încheia ziua cu o mini-croazieră pe Marea Galileii.Cina și cazarea la hotel în Tiberias.  

Ziua 6 
Azi vom coborâ spre Marea Moartă, și vom vizita Ein Gedi, locul unde David s-a ascuns de Saul, și Masada, fortăreața antică cu o poziție strategică însemnată, pe o colină situată la marginea de răsărit a pustiului Iudeei, pe malul vestic al Mării Moarte.
Ne îndreptăm spre Marea Moartă, la hotelul unde ne vom caza și vom avea  timp liber pentru relaxare.

Hod Hotel – 4*.

 

Ziua 7 Mic dejun, apoi timp liber la hotel. Vom face check out la ora 12:00, și vom porni spre aeroportul din Tel Aviv, unde ne îmbarcăm pentru cursa spre București.

Tarif: 820 euro/persoana

Tariful include:

 • Bilet avion București – Tel Aviv – București
 • Taxe aeroport
 • Transferurile în Israel,cu autocar ( wifi, aer condiționat) pe toată durata pelerinajului
 • Ghid în limba română
 • Cazare hoteluri de 4 * în Betleem, Tiberias si Marea Moartă
 • Mic dejun și cină la hoteluri
 • Intrare la toate obiectivele din program

Tariful nu include:

 • Transfer Bistrița/alte orașe – București si retur – 100 lei/persoană
 • Bacșiș șofer și ghid în Israel – 30 euro/persoană
 • Prânzul
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare medicală
0
0
0
s2smodern